AT - 10 -TION

kepada sesiapa yang melawat blog ni jika ada yang ingin dikongsi,komen anda sangat dialu-alukan.terima kasih :)

Followers U Rock

Sunday, 29 May 2011

oven oh oven!!



Ho0o0rayy..!! im going to learn how to make cupcake, ..after all the ingeridients ready.. me n mom try to start the oven.. ooo-p-sssss!!
elektik pun off.. sad.. rosak lah pulak... so the cupcakes trun to sad face mcm sebelah ni ---------->>>>>> ahahahh

then we try to cook it inside the microwave..dah tu tukar nk masukkan dlm mesin buat roti pulak. last turn up x jd ahah. adoi da bazir bahan2 tu.. sedih kan. dah la semangat sampai termimpi nk cupcake. hahahah...

oh yeah! i start to realize yg i suke masak,tp tak reti, mcm suka melukis tp x reti jugak kehkeh. tahape kan. tp org kata bakat leh di asah. mana aku berkesempatan i try it out. jd ke tak tu lain cerita ya.............

i just got txt msg from him, ape la bos dia kata x leh naik gaji sbb dtg lewat. baru jer sekali dtg lewat. sian la mamat tu keje pagi petang siang mlm. tdo pun x cukup.gtu lak dah bos nye.. haishhh..kena usha keje lain.. mana taw kot rezeki kan.. kan.

thats it from today. tata dudu..didi..titi..

2 comments:

Hayati Buya said...

Hihi. takpe la tu. usaha dah ada.. keperluan je tak menepati. hihihi..
next time kasi cuba lagi.. hehehe

bedah said...

hikhik thanks awak.... =)