AT - 10 -TION

kepada sesiapa yang melawat blog ni jika ada yang ingin dikongsi,komen anda sangat dialu-alukan.terima kasih :)

Followers U Rock

Friday, 12 October 2007

selamat hari raya 1

selamat hari raya untuk semua..

tak buleh nak type panjang..
tp ari ni best sebab dapat cakap ngn mama.abg yeh.kakpiah n pecial maisarah.
dapat tgk suhail cute giler.. my new niece. dah sethn dia..
..adeh..esok dah nk raya..
cepat tul masa lalu..
mohon ampun dan maaf yer rakan2 jika ada salah dan silap
atau terkasar bahasa yg terasa di hati.maaf zahir n batin
nnti sempt update tulis yg best sikit k.. =)

**sedey2..x dpt raya ngn mama abah =(
**raya kedua umah terbuka KOT untuk di masyarakat melayu terdekat.yay!insyallah

2 comments:

nad said...

slamat hari rayeee cik nah :D

syifa said...

Suhail chomey..!!! chomey giler.. cute nyer masyallah rasa nak cubit ah pipi dia tu pic kat fs,, kekkeke..