AT - 10 -TION

kepada sesiapa yang melawat blog ni jika ada yang ingin dikongsi,komen anda sangat dialu-alukan.terima kasih :)

Followers U Rock

Sunday, 28 January 2007

1-entry 2007

x de aku nk citer ape sngt..tp ape pasti dah pun thn 2007 -n- awal muharram...byk x byk benda yg jadi.salah satunya aku keje nk mkn.ni kes lepas si mira dtg tdo umah aritu.adeh.. nmpknya membela badan kembali?huihuihui..n ade ni ha pic kita org main ngn camera



lagi satu.. x sbar aku menuggu 10/3 neh..jeng jeng..
sesuatu yg aku nantikan..
lagi.akujugak telah membuat acc myspace yg baru..sesapa nk add leh mintak email.byk org tnya pesal aku buat acc baru?pasal nye suka suki..tenaga membuang masa.ngeh ngeh..



cuaca kat sini makin x buleh dipercayai..bebrapa hari yg lepas lepas..tak kesejukan sngt..walaubagaimana pun tetiba ari pe tah snow turun..mak ai..sejuk tahap menjadi kesedapan tido n malas =p ..maka terjadinya tangan aku pun kering smpai luka2...
adeh...guna lotion pun x jadi haper

jam menunjuk pukul 0404 am.ish suke benar aku akan nombor neh ... mane tak nye ni time besday aku..ha saper baca bagi adiah hui ngeh ngeh..







..arrgghhhh..x sabar aku menuggu summer...lebiu summer

lagi...er..perkara aneh aku terima sms ari tu..selepas 1 pngglan ku jwb mlm sabtu dan keesokannya 3 miscal n 1 pnggl tp si adek berckp n diletak terus?pe kes neh? n sms ni aku dpt lepas tu...
Td adik f***** ada call m***a ke?
from: F****E>
recieve:SUN 19:17
21-JAN-07

~aku mengignore dalam erti kta tertanya-tanya la jugak

3 comments:

k_batti said...

hello Please try the following updated web browser,Very handy,Immediately free download!i

Zulhilmie Zainal said...

olla....jom jenguk, pandang, jeling ckit kat www.zulhilmie.co.nr.
ok...adios...


www.myspace.com/zulhilmiezainal

BOBOY said...

bakper gamba tu di sensor..
hehe.. len kali jgn sensor