AT - 10 -TION

kepada sesiapa yang melawat blog ni jika ada yang ingin dikongsi,komen anda sangat dialu-alukan.terima kasih :)

Followers U Rock

Wednesday, 30 July 2008

Alhamdulillah

salam buat semua. lama dah tak update.tak semapat ke ape tak tahulah
byk perkara dah jadi.exam pun dah semakin dekat.doakan saya.
ni ade lagu dr drama anakku bukan anakku.
saya pun x tengok sngt cerita ni.tp lagu dia sedap sekali.
peace~


Alhamdulillah
by Opick feat amanda


Bersujud kepada Allah
Bersyukur sepanjang waktu
Setiap napasmu seluruh hidupmu
Semoga diberkahi Allah

Bersabar taat pada Allah
Menjaga keikhlasan-Nya
Semoga dirimu semoga langkahmu
Diiringi oleh rahmat-Nya

Setiap napasmu seluruh hidupmu
Semoga diberkahi Allah

Alhamdulillah wasyukurillah
Bersyukur pada Mu ya Allah
Indah dalam kebersamaan
Hilanglah sebuah perbedaan



3 comments:

Ed.al-Firdaus said...

bukan tak smpat,cuma pengurusan masa perlu dipertingkatkan so that setiap yang dilakukan mempunyai ruang tersendiri..heh..
lagu2 opick suma sedap..
but not to forget other nasyid from indonesia too..
tak tau naper lirik diorg mantap..
hope malaysian can be like tht too..
hasilkan karya2 yang enak didengar dan memberkas di hati..(^_^)

Giler Graphic said...

bedah...

lama tak jenguk..
harap2 bedah sihat2..

hehehe
muah

PENDEKAR said...

aku bersyukur melihat masih ramai manusia yang mensyukuri nikmatNya