AT - 10 -TION

kepada sesiapa yang melawat blog ni jika ada yang ingin dikongsi,komen anda sangat dialu-alukan.terima kasih :)

Followers U Rock

Monday, 5 May 2008

tired



today macam tired sikit..mayb sebab travel lastnite. n today class sekerat ari je disebab kan puan sri x berapa sihat..then me and friend go and eat at wak soto.agak famous jugak wak soto ni n guess wat we meet ruffedge. diorg dtg mayb sebab jom heboh kot.but ku x g disebabkan pegi kl.tp kalo ada pun x tentu nak g ke tak.. then dah jumpa sempat tangkap gamba. ..ahah
mcm x caya leh g tangkap gamba.lagipun si azan one of the guys from ruffedge so friendly dia yang tegur dulu..jadi ape lagi kan.. =)

otha things..today birthday abah.happay borthday daddy! then mama belanja kitaorg makan.
yang ade spoil sikit abg cop g beli sikit lak ayam.huhu ..skrg mama dah tambah lagi dua anak lelaki ..ade fren abgcop from cape town stay wif us for a while.. tak per la..janji ade makan kan.
plus b4 g beli kfc tu.. ade someone dah belanja ku mkn kfc..jadi dua kali mkn,..ish
mane x gemuknyer.. tinggi tu kolestrol mkn kfc selalu..aiyayay... rezeki.............

.ok..everytime when i want to write here..always nak say so many things happen ..n of coz banyak yang nak di story bcoz ku jurang update.. mayb after settle all the thing...insyaALLAH end of this year baru x bz..photography pun lama dah tinggal..aaahh..miss giler. but nasib ade omy yang selalu update about his work so macam lepas jugak rindu ku pada photography..

alhamdulillah mama n abah selamat selesaikan umrah..n im very happy to have them back safely...masa two weeks mama g umrah..i stay at pak lang house.thanks pak lang.

n other best thing mybro mr.yusoff back home...huh..best..ade geng jugak...

p/s:aya2 cinta kuar 16/6 ..mcm best je kan.. jom tgk jom. sape nk g rogerrrr me


now nak post lirik song sempurna by Andra And The Backbone

Kau begitu sempurna
Dimataku kau begitu indah
kau membuat diriku akan slalu memujimu

Disetiap langkahku
Kukan slalu memikirkan dirimu
Tak bisa kubayangkan hidupku tanpa cintamu

*
Janganlah kau tinggalkan diriku
Takkan mampu menghadapi semua
Hanya bersamamu ku akan bisa

Reff:
Kau adalah darahku
Kau adalah jantungku
Kau adalah hidupku
Lengkapi diriku
Oh sayangku, kau begitu
Sempurna.. Sempurna..

Kau genggam tanganku
Saat diriku lemah dan terjatuh
Kau bisikkan kata dan hapus semua sesalku

Back to *

someone give me tis songs.agak best. katanya dr filem love kot..thanks dear

2 comments:

Anonymous said...

smekom. tumpang lalu. abgyeh dgn kaknad dah tgk dah cita tu 2 bln lepas. baik nah download ja kat internet sbb cita dia 'bole la tahan' .toing! abg chop buat apa la ni?dia keja apa?

Giler Graphic said...

wah..syok nyer..jumpa ruffegde..
diorg memang friendly la..tak de pena jumpa artis yg itu macam punya baik..hihi..tapi skarang dah tak obses sgt dgn artis..lallaallala